LLanfarian Border Collies is zowel in de herfst als in de winter een sfeervolle buiten-locatie

 

LOCATIE

Wij verzorgen de workshop Schapendrijven voor u en uw gezelschap op iedere door u gewenste locatie, mits deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moet de ondergrond zacht zijn (bij voorbeeld gras) vanwege het welzijn van onze dieren en werken we steeds in een veilige omgeving.

We hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Van eenvoudig en comfortabel tot zeer luxe. Wij zijn u graag van dienst met originele tips en leuke ideetjes bij het vinden van de juiste locatie. Indien gewenst, nemen wij u met veel plezier de organisatie van het gehele evenement uit handen.

TIP! Sinds de zomer van 2012 beschikt LLanfarian Border Collies over een prachtige eigen locatie te Heteren (tussen Arnhem en Nijmegen). Indien u de workshop op deze locatie boekt, is het zelfs mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen van een heel bijzonder bedrijf! Tevens is onze locatie uitermate geschikt als vergaderlocatie.

 

VERGADEREN

LLanfarian is een landelijk gelegen locatie op een boerderij in het buitengebied. In de verte niets anders dan groene weilanden, grazende koeien en herkauwende schapen. Het is mogelijk om gebruik te maken van een prachtig weiland van 5 hectare, direct gelegen aan de locatie. Aan het weiland grenzen mooie terrassen waar het heerlijk eten en drinken is, maar waar ook buiten-vergadersessies plaatsvinden.

De vergaderruimtes beschikken over een groot whiteboard en daarnaast de modernste multimedia techniek. U hoeft slechts uw presentatie op een USB-stick mee te nemen, want een pc is aanwezig. Uiteraard hebben onze gasten kosteloos toegang tot internet. Buiten kunt u heerlijk een luchtje scheppen en wij bieden diverse vergaderbreaks aan.

 

Naamloos-3.pngNaamloos-4.pngNaamloos-1.pngNaamloos-2.pngLogo.png

 

In actie

Royal Canin