VERGADEREN MET UITZICHT

Vergaderen bij LLanfarian Border Collies is bijzonder. We beschikken over een prachtig ingerichte vergaderruimte met een grote ovale tafel voor maximaal 12 personen. De ruimte is gelegen op de eerste verdieping en u ziet in de verte niets anders dan groene weilanden, grazende koeien en herkauwende schapen. De vergaderruimte beschikt over een groot whiteboard en daarnaast de modernste multimedia techniek. U hoeft slechts uw presentatie op een USB-stick mee te nemen, want een pc is aanwezig. Uiteraard hebben onze gasten kosteloos toegang tot internet.

Voor grotere groepen hebben we plaats in de stal. Dit is een eenvoudige, maar sfeervolle ruimte. In de stal staan een beamer met scherm, een flip over en uiteraard ook draadloos internet tot uw beschikking.

U kunt bij ons per dagdeel of per dag verblijven. Wij verzorgen de catering geheel naar uw wens.

Wilt u de ervaring helemaal compleet maken? Boek dan nu als vergaderbreak een workshop schapendrijven met Border Collies of een workshop Hondenspiegelen! 

"Wij hebben het onwijs naar onze zin gehad!! Jullie hebben een prachtige locatie en het enthousiasme en de liefde voor het vak straalt over van af en dat inspireert enorm. M.b.t. de catering is alles perfect verzorgd. Zowel de lunch als het buffet waren boven verwachting. We hadden natuurlijk enorm mazzel met het weer, dat moet gezegd worden. De workshop was een goede mix van zelf aan de slag in combinatie met informatie en een demonstratie met de honden. We konden de ervaringen van het schapendrijven mooi reflecteren op onze leiderschapsstijjlen en de manier waarop we een team aan sturen. Kortom, we kijken met heel veel plezier terug op een prachtige dag en zullen jullie zeker aanbevelen aan een ieder die eens een leuke teamactiviteit wil organiseren." ABN AMRO, Mevrouw P. Need, 11 april 2016

 

 

IMG_8149.JPGIMG_8084.JPGIMG_8151.JPGIMG_8148.JPGIMG_8077.JPGIMG_7978.JPGIMG_8092.JPGIMG_8147.JPGIMG_8083.JPG

 

In actie

Royal Canin