Ellen en Serge in het Nederlands Team tijdens de WK in Schotland 2014

LLANFARIAN BORDER COLLIES

LLanfarian Border Collies bestaat sinds 1998 en is opgericht door Serge en Ellen van der Zweep (beiden 1972). Serge heeft zowel de Middelbare als de Hogere Agrarische School afgerond en Ellen is meester in de rechten.

Mede door het succes met hun grote passie, het beoefenen van Schapendrijven met Border Collies als wedstrijdsport, hebben zij het voorrecht om 24/7 met hun onderneming bezig te zijn en zijn het daarmede ook echte professionals.

 

SERGE EN ELLEN

Serge heeft meerdere malen zowel het Nederlands als het Europees Kampioenschap gewonnen en won eind november 2011 nog zilver op het Wereldkampioenschap. Zijn meest recente topprestatie is de titel Europees Kampioen welke serge behaalde in september van dit jaar in Piombino (Italië).

Ellen heeft een aantal maal de titel Beste Vrouwelijke Handler van Nederland veroverd, is in 2013 Nederlands Kampioen geworden en samen met Serge zit ze al een aantal jaren in het Nederlands Team en lopen zij nationale en internationale wedstrijden op het hoogste niveau.

Vanuit de ambitie en discipline om goed te presteren en jezelf te blijven motiveren en uitdagen is in 2001, naast de demonstratie, de workshop Schapendrijven ontstaan. Deze workshop is vanaf het eerste moment een populaire buitenactiviteit geworden en daarmee één van de kernactiviteiten van ons bedrijf.

 

Naamloos-3.pngNaamloos-1.pngNaamloos-2.png

In actie

Royal Canin