WORKSHOP HONDEN SPIEGELEN

Spiegelen met honden is een bijzondere activiteit waarbij u de unieke kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarbij bijzondere interactie tussen mens en hond steeds op de voorgrond staat.

Voor de workshop honden spiegelen nemen we een indrukwekkende roedel honden mee. Dit zijn allemaal Border Collies. Het is een zeer intelligent hondenras, niet te groot overigens qua omvang, waarmee succes wordt gegarandeerd indien men de juiste snaar aanslaat. En dat laatste is uiteraard steeds opnieuw de uitdaging!

Het honden spiegelen is een geweldige leiderschapstraining.  Het is een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip leidinggeven en communicatie in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met dieren in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt uiteraard in overleg met u bepaald in een telefonische voorbespreking indien gewenst.

Wilt u meer informatie ontvangen? Laat ons weten hoe groot uw groep is, welke doelstelling u heeft met het inzetten van de Workshop Honden spiegelen en heeft u al een datum op het oog?

Mocht u nog geen idee hebben op welke locatie u zou willen spiegelen met honden? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij informeren uw graag of de meest mooie plekjes van Nederland. 

Klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mail ons voor meer informatie of druk op onderstaande knop om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen. 

Neem bovendien eens een kijkje bij de recensies om te zien hoe de gasten die u voorgingen de workshop hebben ervaren!

 Kijk eens in de Hondenspiegel........................

 

 

In actie

Royal Canin