WORKSHOP SCHAPENDRIJVEN MET BORDER COLLIES

Met de workshop Schapendrijven bieden wij u en uw gasten een programma aan waarbij u naast een indrukwekkende demonstatie, ook zélf de uitdaging aan gaat om een kudde schapen op diverse wijzen aan te sturen. Hierbij hanteren we het gedrag dat uw en uw groep oproepen bij de schapen, als metafoor of velerlei thema's zoals leiderschap, wijze van communiceren en vele vormen van samenwerking. 

Waarom gaat bij de ene groep de kudde 'zomaar' het hok in en waarom vliegen de schapen ons om de oren bij de volgende groep? Alles heeft te maken met de invloed die wij uit (kunnen) oefenen met ons gedrag. Tijdens de workshop wordt op passievolle wijze mét oog voor vakmanschap, uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat.

Wilt u meer informatie? Laat ons graag weten hoe groot uw groep is, welke doelstelling u heeft met het inzetten van de Workshop Schapendrijven, of u al een datum op het oog heeft maar ook waar u de workshop graag zou willen laten plaatsvinden? Mocht u nog geen idee hebben op welke locatie u zou willen en kunnen schapendrijven? Vraag ons er naar en we zijn u graag van dienst met jarenlange ervaring op de meest mooie plekjes van Nederland.

Klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mail ons voor meer informatie of druk op onderstaande knop om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen.  

Neem bovendien eens een kijkje bij de recensies om te zien hoe de gasten die u voorgingen de workshop hebben ervaren!

 

In actie

Royal Canin