Een extra winterse beleving met de workshop schapendrijven!

Ga niet voor de kachel zitten maar kom naar ons weiland!

 

Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildings- en leiderschapsactiviteit, lekker buiten in de natuur. De wintermaanden zijn ook zeker geschikt voor deze workshop. Hoewel de temperaturen natuurlijk laag zijn, is het genieten van het prachtige winterse landschap. Warme jas, muts, wanten en sjaal en u bent er helemaal klaar voor! Samen ervaart u deze unieke workshop exclusief op onze landelijke locatie in Heteren.

De workshop

Al vanaf het begin van de workshop gaat u schapendrijven. Samen probeert u op verschillende manieren de kudde naar uw hand te zetten. Tussendoor maakt u kennis met de honden en de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Border Collies’. Communicatie, selectie, ambitie en doorzetten zijn hierin thema’s die de revue passeren. 

Door middel van interessante metaforen zoals samenwerking, communicatie, leiderschap, passie en ambitie legt u tijdens het schapendrijven de link naar de werkvloer. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe krijgt u alle schapen in het hok? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen vindt u in de workshop schapendrijven. Inzicht in eigen gedrag door het in beweging zetten van de kudde.

Boek nu onze speciale wintereditie!

Winters genot Llanfarian

Ontvangst met koffie/thee en speculaas

Workshop schapendrijven (duur 1 uur)

Geniet aansluitend van een winters beenhambuffet

incl. 2 consumpties p.p. (fris/wijn/bier)

tijdsduur 3 uur

Minimale deelname 25 personen € 47,50 p.p. excl. btw

Winters genot Llanfarian de Luxe

Ontvangst met koffie/thee en speculaas

Workshop schapendrijven (duur 1 uur incl. warme chocolademelk geserveerd in de wei)

Geniet bij de houtkachel van een Betuws likeurtje

Aansluitend een Luxe winter buffet

incl. 3 consumpties p.p. (fris/wijn/bier)

tijdsduur 4 uur

Minimale deelname 25 personen € 62,50 p.p. excl. btw


Zin in dit winterse avontuur? Bel of mail ons. We denken graag met u mee! Telnr. 026-4723623/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./www.workshopschapendrijven.nl

 

 

 

WORKSHOP SCHAPENDRIJVEN MET BORDER COLLIES

Met de workshop Schapendrijven bieden wij u en uw gasten een programma aan waarbij u naast een indrukwekkende demonstatie, ook zélf de uitdaging aan gaat om een kudde schapen op diverse wijzen aan te sturen. Hierbij hanteren we het gedrag dat uw en uw groep oproepen bij de schapen, als metafoor of velerlei thema's zoals leiderschap, wijze van communiceren en vele vormen van samenwerking. 

Waarom gaat bij de ene groep de kudde 'zomaar' het hok in en waarom vliegen de schapen ons om de oren bij de volgende groep? Alles heeft te maken met de invloed die wij uit (kunnen) oefenen met ons gedrag. Tijdens de workshop wordt op passievolle wijze mét oog voor vakmanschap, uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat.

Wilt u meer informatie? Laat ons graag weten hoe groot uw groep is, welke doelstelling u heeft met het inzetten van de Workshop Schapendrijven, of u al een datum op het oog heeft maar ook waar u de workshop graag zou willen laten plaatsvinden? Mocht u nog geen idee hebben op welke locatie u zou willen en kunnen schapendrijven? Vraag ons er naar en we zijn u graag van dienst met jarenlange ervaring op de meest mooie plekjes van Nederland.

Klik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mail ons voor meer informatie of druk op onderstaande knop om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen.  

Neem bovendien eens een kijkje bij de recensies om te zien hoe de gasten die u voorgingen de workshop hebben ervaren!

 

In actie

Royal Canin